Cauta
Cautare

Abces anal – diagnostic, tratament, preventie

3 februarie 2016

Cum este diagnosticat abcesul anal?

O evaluare aprofundata a istoricului medical si examenul fizic vor fi efectuate de catre medicul specialist. Examinarea fizica trebuie sa includa un examen rectal. Proctosigmoidoscopia: Este o procedura utilizata pentru a efectua examinarea interna a anusului, rectului si colonului pentru a elimina suspiciunea asupra anumitor afectiuni anorectale In cazuri foarte rare, cand abcesele anorectale sunt foarte profunde, o scanare CT a pelvisului, RMN pentru abdomen si ecografie rectala, pot fi necesare pentru a determina locatia exacta in care puroiul este acumulat. Analizele de sange pot dezvalui o crestere a numarului de celule albe, care este o dovada de infectie in organism. Testele de screening pot fi efectuate pentru a exclude urmatoarele conditii: boli cu transmitere sexuala, boli inflamatorii intestinale, boala diverticulara, infectii ale tractului gastrointestinal inferioare Multe afectiuni clinice pot avea semne si simptome similare cu abcesul anal. Personalul medical poate efectua teste suplimentare pentru a exclude alte afectiuni anorectale pentru a ajunge la un diagnostic definitiv.

Care sunt posibilele complicatii ale abcesului anorectal?

Fistula anala: Este o ruptura care se dezvolta intre intestin si piele, aproape de anus. Fistula anala potate provoca sangerari, dureri si descarcare de gestiune i

Posted in Clinica Proctoline by MedicalOnGroup
28 august 2015

Tratamentele pentru hemoroizi au existat din cele mai vechi timpuri, aceasta afectiune fiind una foarte veche si foarte studiata de catre specialisti.

Exista tratamente adevarate pentru hemoroizi? Au efectul dorit? Se poate si fara operatia chirurgicala clasica?

Daca esti una dintre acele persoane care isi pun des aceasta intrebare, ei bine, afla ca hemoroizii se pot trata cu usurinta, si ca exista o multitudine de tratamente pentru hemoroizi pe care le poti incerca. Daca aceasta intrebare te framanta, probabil ca pana acum ai fost dezamagit de cateva tratamente pentru hemoroizi recomandate de specialisti sau de catre prieteni ai caror prieteni s-au „vindecat” cu ajutorul lor. Acest lucru nu denota decat faptul ca toate acele tratamente pentru hemoroizi au fost unele gresite, inventate sau aplicate gresit, si ca acestea nu au contribuit cu nimic la vindecarea hemoroizilor, si chiar poate au dus la agravarea acestei afectiuni. Daca aceasta este situatia in care te afli, atunci trebuie sa te informezi cat mai bine, deoarece te va ajuta sa rezolvi problema cu hemoroizii si sa scapi de toate acele sentimente negative cauzate de aceasta afectiune, sa nu te mai simti stanjenit in preajma cunoscutilor, sa nu-ti mai fie rusine cu propriul corp si sa nu te mai izolezi din cauza hemoroizilor.

Posted in Clinica Proctoline by MedicalOnGroup