Cauta
Cautare

Erectie Slaba – Cauze, simptome, remedii

Erectie Slaba – Cauze, simptome, remedii
21 august 2018

Care sunt cauzele pentru erectie slaba?

Intreruperea fluxului sanguin la nivelul penisului este o cauza majora de erectie slaba in timpul actului sexual. Desi exista si alte cauze pentru erectie slaba, cum ar fi diabet zaharat, tulburari cardiovasculare, operatiile chirurgicale pentru cancer de prostata, efectele secundare ale consumului de droguri puternice, scleroza multipla, tulburari hormonale, abuzul de alcool si de droguri.

De asemena foarte importante sunt si problemele emotionale, cum ar fi depresia, anxietatea, teama de vinovatie, stima de sine scazuta.
O alta cauza este varsta care joaca de regula un rol important in dezvoltarea erectiei slabe, pentru ca erectia slaba apare mai des in categoria de varsta 40 – 65 de ani. Acest grup de varsta pare sa sufere cel mai mult din cauza activitatii lor anterioare, la varste mai timpurii.

Remedii pentru Erectie Slaba

Exista cateva modalitati de a combate o erectie slaba. Barbatii pot lua suplimente care le vor imbunatatii fluxul de sange in penis, astfel incat erectiile vor fi din nou optime. Acestea pot imbunatati, de asemenea, controlul, dimensiunea, si circumferinta penisului. De asemena se pot invata combinatii de tehnici pe care le poate utiliza pentru a consolida si imbunatati controlul ejacularii, astfel ca totul va dura mai mult.

Daca incapacitatea de a tine o erectie ferma se datoreaza masturbarii excesive, exista o solutie cat se poate de simpla care consta in a reduce frecventa de masturbare.

Cine sufera de erecite slaba erectie-slaba- cauze

– Cei care consuma droguri si alcool,
– Cei care sufera de traume sau interventii chirurgicale care aduc daune pe zona din jurul penisului,
– Cei care traiesc in depresie, stres si anxietate,
– Cei care fumeaza foarte mult si au tulburari grave, cum ar fi hipertensiunea arteriala
– Cei care sunt supraponderali

Care sunt simptomele de erectie slaba?

Multi barbati consuma stimulente pentru un efect direct atunci cand au contact sexual, fara a avea simptome de erectie slaba. Practicarea acestei metode pentru mult timp poate provoca erectia slaba. Alternativ, in cazul in care avem un semn de erectie slaba sau oragnismului ii ia mai mult timp pentru a atinge erectia in timpul actului sexual, chiar daca se administreaza unele medicamente de stimulare pentru a creste volumul de ejaculare, atunci trebuie contactat imediat un medic specialist.

Cum se vindeca erectia slaba

Utilizarea de stimulente si alte mijloace pentru a realiza rapid erectie in timpul actului sexual provoaca erectie slaba; trebuie discutat cu medicul acest aspect si despre tratamentele administrate in prezent. Utilizarea frecventa a stimulentelor in timpul actului sexual este cauza principala pentru 35% din cazurile de erectie slaba.

Adoptarea unui stil de viata sanatos poate elimina erectia slaba, astfel de modificari pot fi renuntarea la fumat, pierderea de greutate, exercitii fizice, reducerea stresului, dormit bine, discutii de grup, etc (detalii aici).

Interventiile chirurgicale sunt rare in tratamentul erectiei slabe, si pot fi recomandate atunci cand este necesar. Dar exista unele medicamente pentru revitalizarea erectiei. Cu toate acestea, unele medicamente au efecte secundare mai grave atunci cand sunt utilizate. Cercetare arata ca dispozitivele de vid mecanice implica mai multe parti ale corpului, care trebuie sa fie intacte in timpul actului sexual; testosteronul administrat oral este o optiune pentru a vindeca erectia slaba, dar acest lucru poate duce la afectarea ficatului.

Erectie slaba apara mai recent si in cazul tot mai multor tineri!

Posted in Clinica Medicala On by MedicalOnGroup