Cauta
Cautare

Medical On Group Bucuresti

Detalii Contact
Programare Online
Despre Noi
Medical On Group Bucuresti reuneste Clinica Proctoline (tratament hemoroizi si fisuri anale), Clinica ON (tratament impotenta, ejaculare precoce, erectie slaba), Clinica Varicoline (tratament varice, ulcer varicos, vene inestetice, plagi cronice, rani diabetice), Clinica Psoremiss (tratament psoriazis fara corticoizi), Clinica Onlinestetic (tratamente chirurgie estetica).

Clinica Proctoline este primul centru de tratament hemoroizi in Bucuresti, aici s-au introdus metodele noninvazive de tratament pentru afectunile ano-rectale, pentru prima oara in Romania.

De asemena tot aici puteti trata fisuri anale in Bucuresti, dar si alte afectiuni anorectale.

Cum Ajungeti la Proctoline? Este foarte simplu, va puteti programa telefonic sau online (apasand butonul programare online). In ambele cazuri veti vorbi cu colegii nostri din telemarketing care va pot indruma si vor face programarea propiuzisa.

La prima vizita in clinica PROCTOLiNE veti face o consultatie.
Consultatia include cunoasterea istoricului pacinetului, dupa care se explica pacientului ce tratam, cum tratam si de ce tratam intr-un anumit fel o afectine. Aceasta este urmata de procedurile medicale uzuale pentru a stabili daca pacientul este apt pentru efectuarea unei anoscopii computerizate.
Faza a doua a consultatiei este Anoscopia Computerizata cu ajutorul careia se poate vizualiza imagini microscopice pe un monitor conectat la o microcamera video, identificandu-se astfel cu precizie afectiunea si se stabileste un diagnostic in functie de rezultatul anoscopiei computerizate pot urma si alte investigatii precum ecografie sau colonoscopie.
Ultima faza a consultatiei include diagnosticarea afectiunii, stabilirea unui tratament si se explica pacinetului cat timp va dura tratamentul in ce consta si ce trebuie sa faca pentru ca tratamentul sa aibe succes.

Tratamentele noastre sunt foarte variate si se aplica in functie de afectiunea anorectala si gradul de avansare al acesteia. Tratamentul poate varia de la o interventie chirurgicala cu laser, radiochirurgie sau ligaturare cu benzi elastice pana la unguente care trebuiesc aplicate local.

CEL MAI IMPORTANT: consultatia si tratamentul se desfasora fara durere, fara operatie chirurgicala (nu se vor taia bucati de tesut, etc) si fara internare.

Clinica va sta la dispozitie pentru servicii medicale de specialitate precum consultatii si tratamentul afectiunilor anorectale, in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 09 la ora 21 respectiv ora 14 in zilele de sambata.

Locatia Clinicii Proctoline Bucuresti este ultracentrala (B-dul Dimitrie Cantemir nr. 1, Bloc B2 scara 3, etaj2), dotata cu sali de asteptare moderne unde puteti rasfoii presa sau puteti urmarii programele tv, beneficiind de cea mai deplina discretie si veti fi tratat cu maxim respect.

De aceste conditii va puteti bucura in oricare din filialele noastre (14 filiale in Romania).

Locatia Noastra

 

Parerea ta Conteaza

Scrie-ne la adresa de email opinii@medicalongroup.ro si noi raspundem in cel mai scurt timp posibil.