Cauta
Cautare

Video

Clinica Proctoline

Clinica PROCTOLiNE este clinica medicala din cadrul Medical On Group care este specializata in tratamentul afectiunilor anorectale. Clinica Proctoline este de 17 ani in Romania si este promotorul tratamentelor fara operatie si fara internare chirurgicala (detalii aici).

Clinica Medicala ON

Clinica Medicala On este prima specializare din cadrul Medical On Group, si prima clinica din lume care trateaza disfunctiile sexuale masculine. La clinica ON beneficiati de discretie maxima si supraveghere medicala profesionala. Tratamentele au efecte indelungate iar medicii nostri sunt printre cei mai buni specialisti in domeniu (detalii aici).

Clinica VARICOLiNE - varice

Clinica VARICOLINE este specializata in tratamentul afectiunilor varicoase (varice – vene inestetice) fara operatie chirurgicala si fara internare. Metodele de tratament sunt cele mai eficiente iar medicii nostri beneficiaza de inalta calificare (detalii aici).

Clinica VARICOLiNE - plagi

Tot in cadrul Clinicii Varicoline sunt tratate si afectiunile mai grave cum ar fi plagile cronice, ulcere varicoase, rani diabetice sau rani deschise de ani de zile. Acestea necesita un tratament foarte complex datorita cauzalitatii foarte variate si tipului de rana. De asemena plagile cronice necesita o deosebita atentie datorita faptului ca genereaza complicatii foarte grave (detalii aici).

Clinica PSOREMiSS

Clinica Psoremiss este parte a Medical ON Group si este unica prin faptul ca numai aici puteti beneficia de un tratament special pentru psoriazis. Acest tratament nu se bazeaza pe corticoizi, deci nu dezvolta dependenta. De asemena rezultatele noastre sunt remarcabile (detalii aici).

Clinica Onlinestetic

 

Clinica Onlinestetic este clinica medicala din cadrul Medical On Group care este specializata in tratamente de estetica medicala: reintinerire fata, gat si decolteu; marire buze; stergere riduri; epilare cu zahar; etc (detalii aici).