Cauta
Cautare

Disfunctii sexuale la barbati, cauze si tratament.

11 octombrie 2018

Disfunctia sexuala masculina reprezinta orice forma de impediment care nu permite unui barbat sa satisfaca partenera sexual, sau chiar pe sine insusi. Specialistii spun ca un act sexual este alcatuit din patru etape si anume: faza de excitare, “platou”, orgasm si rezolutie. Cauzele aparitiei disfunctiilor sexuale masculine pot fi atat de natura psihica (anxietate, stresul vietii cotidiene, grija permanenta fata de performanta sexuala, depresia, sentimentul de vinovatie, alte efecte tarzii ale unor eventuale traume sexuale suferite in copilarie), cat si fizice (diabet, probleme vasculare, hipertensiune arteriala, disfunctii neurologice, dereglari hormonale, disfunctii ale rinichilor, abuz de alcool sau droguri). Marea majoritate a cazurilor de disfunctie sexuala sunt tratabile, de aceea este important ca pacientul sa isi impartaseasca preocuparile cu partenerul si cu medicul specialist. Cele mai frecvente probleme sexuale la barbati sunt tulburarile de ejaculare (ejaculare precoce, tardiva sau retrograda), disfunctia erectila si dorinta sexuala inhibata. Intalnita mai mult in randul tinerilor, dar si in cazul barbatilor cu un nivel scazut

Posted in Clinica Medicala On by MedicalOnGroup
21 august 2018

Care sunt cauzele pentru erectie slaba?

Intreruperea fluxului sanguin la nivelul penisului este o cauza majora de erectie slaba in timpul actului sexual. Desi exista si alte cauze pentru erectie slaba, cum ar fi diabet zaharat, tulburari cardiovasculare, operatiile chirurgicale pentru cancer de prostata, efectele secundare ale consumului de droguri puternice, scleroza multipla, tulburari hormonale, abuzul de alcool si de droguri.

Posted in Clinica Medicala On by MedicalOnGroup
20 octombrie 2017

Este posibil sa fi auzit de disfunctii erectile sau de erectii slabe. Se poate sa fi auzit de aceasta afectiune de la anumiti prieteni care o au, sau in anumite seminarii pe teme medicale, sau poate ati citit despre erectiile slabe intr-o revista pentru barbati. Se poate chiar sa si experimentati deja aceasta afectiune.

Posted in Clinica Medicala On by MedicalOnGroup
28 iulie 2017

Printre cele mai intalnite disfunctii sexuale masculine se regasesc problemele de ejaculare.

Ejacularea poate fi de mai multe feluri: precoce, intarziata, retrograda, anejacularea.

Ejacularea prematura (ejaculare rapida sau precoce) este o afectiune des intalnita mai ales in randul tinerilor, care inca nu si-au format o autoeducatie sexuala bazata pe autocontrol mental, dar si in cazul persoanelor cu varsta mai inaintata, cand apar si alte afectiuni ce pot avea efect negativ asupra unei vieti sexuale normale.

Posted in Clinica Medicala On by MedicalOnGroup
2 iunie 2016

Domeniul disfunctiilor sexuale masculine si mai ales cand vorbim despre ejaculare precoce, este plin de prejudecati. Oamenii pot avea multe idei preconcepute, fixate bine in minte. Mai multe prejudecati de acest gen ii poate bloca la un moment dat, din punct de vedere sexual prin diminuarea nivelului de satisfactie.

Posted in Clinica Medicala On by MedicalOnGroup
14 august 2015

Disfunctii sexuale sunt de mai multe tipuri, si pot fi intalnite atat in randul barbatilor, indiferent de varsta, cat si in randul femeilor. Noi ne vom ocupa de disfunctiile sexuale masculine.

Probabil ca ai vazut numeroasele reclame despre disfunctii sexuale, sau poate ca ai citit cateva articole despre diferite disfunctii sexuale des intalnite. Aceasta popularitate denota o agravare a situatiei, o multiplicare a cazurilor de disfunctii sexuale, iar acesta nu este deloc un lucru bun. Diferitele disfunctii sexuale pot fi de foarte multe forme si pot avea la baza numeroase motive.

Posted in Clinica Medicala On by MedicalOnGroup