PROGRAMARI: 0233 22 77 50
URGENTE: 0731 99 39 28

PROGRAM DE LUCRU:

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00
Sambata - Duminica: inchis

ADRESA: Piatra Neamt, Str. Lamaitei, Nr. 22

Plata se poate face numerar sau card bancar!

Medical On Group este o reţea internaţională de clinici cu peste 100 de filiale in numeroase ţări din întreaga lume. Medical On Group este considerată acum cea mai mare reţea de clinici private din lume, cu peste 1.700.000 de pacienţi.

Medical On Group Piatra Neamt reuneste Clinica Proctoline (tratament hemoroizi si fisuri anale), Clinica ON (tratament impotenta, ejaculare precoce, erectie slaba), Clinica Varicoline (tratament varice, ulcer varicos, vene inestetice, plagi cronice, rani diabetice), Clinica Psoremiss (tratament psoriazis fara corticoizi si consultatii dermatologice)

Clinica PROCTOLiNE – este clinica specializata in tratarea afectiunilor ano-rectale (hemoroizi, fisuri anale, fistule perianale, etc). Specificul clinicii este acela ca trateaza aceste afectiuni fara operatie si fara internare.
In tratarea afectiunilor anorectale se folosesc metode de tratament ultramoderne: radiochirurgia sau ligaturarea cu benzi elastice.
Clinica Proctoline este prima clinica care a introdus in Romania tratamentul afectiunilor anorectale prin metode nonchirurgicale.
In Piatra Neamt clinica PROCTOLiNE a fost deschisa in 2008, perioada in care s-au rezolvat cele mai complicate cazuri si pacientii au beneficiat de cele mai moderne tratamente, fara sa treaca printr-o operatie chirurgicala dureroasa, fara anestezie totala si fara sa lipseasca de la locul de munca pentru a sta internati intr-un spital.

Echipa de specialisti:

Dr. Tiutiuca Razvan Calin – Medic Primar Chirurgie Generala – Doctor in stiinte medicale

TEL: 0233 227 750
0731 – 993 928

Clinica ON – este clinica medicala axata pe tratarea afectiunilor de dinamica sexuala si a afectiunilor urologice. Aceste afectiuni, cum ar fi impotenta, ejacularea prococe sau erectia slaba, desi nu par foarte complicate sunt afectiunile care pot ingreuna viata foarte mult si care afecteaza barbatii in modul cel mai direct si distructiv.
Nu trebuie sa ai neaparat aceste probleme ca sa vii la Clinica ON, aici poti veni si pentru a-ti creste „performantele” in viata sexuala. Tratamentele noastre sunt unice in lume, in spatele Clinicii ON stau 26 de ani de experienta in lume si un institut de cercetare medicala.
Avantajele Clinicii ON – un tratament medical cu efecte benefice pentru o lunga perioada de timp, supraveghere si consiliere medicala, un diagnostic obtinut pe baza unor analize medicale amanuntite.

Echipa de specialisti:

Dr. Buiciuc Dumitru- Medic Primar Urolog
Dr. Burculet Iulian – Medic Medicina de Familie

TEL: 0233 – 227 750
0731 – 993 928

Clinica VARICOLiNE – este specializata in tratamentul afectiunilor varicose (varice, vene inestetice) si a plagilor cronice (rani deschise, rani care nu se inchid din cauza diabetului sau a altor afectiuni, cangrene, etc).

Clinica Varicoline este locul unde multi pacienti au ajuns sa faca o ultima incercare (inainte de a i se amputa un picior) si rezultatele au fost deosebite, oamenii acestia sunt acum perfect sanatosi.

Echipa de specialisti:

Dr. Tiutiuca Razvan Calin – Medic Primar Chirurgie Generala – Doctor in Stiinte Medicale

TEL: 0233 – 227 750
0731 – 993 928

Clinica PSOREMiSS – este clinica de dermatologie a institutului Medical On Group. Ce are special aceasta clinica este tratamentul psoriazisului (poate cea mai grava afectiune dermatologica cronica). Acest tratament foarte eficient este unic in lume datorita faptului ca nu contine corticoizi, acestia din urma avand un efect devastator asupra organismului. Eficienta tratamentului care se bazeaza pe substante de la Marea Moarta este de peste 90% din cazuri si nu are efecte adverse.

Echipa de specialisti:

Dr. Cretu Maria – Medic Primar Dermato – venerologie – Doctor in Stiinte Medicale

TEL: 0233 – 227 750
0731 – 993 928

PROGRAMARE ONLINE