Cauta
Cautare

Reintinerire fata – gat si decolteu, marire buze, epilare cu zahar

Reintinerire fata – gat si decolteu, marire buze, epilare cu zahar
28 august 2015

Bucură-te de frumuseţea şi senzualitatea ta, optimizează-ţi trăsăturile şi emană feminitate, oferă-ţi cele mai performante şi profesioniste servicii estetice, vino la Clinica Onlinestetic

Rejuvenare fata

Încearcă acum un tratament revoluţionar de întinerire a feţei, cu acid hialuronic. Clinica Onlinestetic îţi pune la dispoziţie o intervenţie care ajută la estomparea ridurilor şi conferă un look mult mai fresh, oferind o alternativă la operaţiile chirurgicale.

marire-buze-epilare-cu-zaharVoi ştiaţi care sunt ridurile zâmbetului?

Ridurile zâmbetului sunt falduri mici ce apar pe fiecare parte a buzelor. Unii cred că aceste riduri de expresie dau unicitate şi character fetei. Alţii nu au, însă, o toleranţă atât de mare faţă de acest semn de îmbătrânire. Cu timpul colagenul şi fibrele de elastina din derma îşi pierd din calităţi, neavând capacitatea de a-şi reveni. Acest lucru este accelerat de expunerea la razele ultraviolet ce pătrund la un nivel profund în piele.
Injecţiile cu fillere pot fi folosite pentru a trata această condiţie medicală. Injectarea directă a acidului hialuronic sau colagen se poate folosi pe zonele afectate în scopul câştigării volumului pierdut prin apariţia acestor linii.
Colagenul durează aproximativ 3-4 luni, în timp ce acidul hialuronic durează între 6 şi 12 luni.
Vindecarea după tratament durează 1-2 zile, în acest timp este posibil să aveţi pe faţă o roseate uşoară.
Riscurile asociate acestui tratament sunt echimozele şi umflăturile.

Epilare cu zahar

Epilarea nu trebuie să fie un chin, fă din ea o rutină a frumuseţii, dacă vrei! Descoperă epilarea sugaring, proceduri „dulci” realizate de specialiştii.
De ce epilare organică cu zahăr?
– Epilarea cu zahăr este igienică.
– Pasta de zahăr conţine numai ingrediente naturale, este 100% naturală: conţine doar apa, zahăr şi suc de lămâie.
– Nu este fierbinte, se aplică la temperatura corpului.
– Se curăţa uşor, cu apă călduţă, zaharul fiind solubil în apă.
– Nu se lipeşte de piele, deci nu va agresa niciodată pielea sau ţesuturile ei.
– Nu rupe firele de păr.
– Poate epila chiar şi cele mai scurte fire de păr, min 1.5 mm.
– În timp duce la permanenta, deci firele de păr vor creşte în număr mai mic.
Zahărul poate fi transformat uşor din inamic în aliat. Cum? Deturnându-l de la prăjituri şi folosindu-l pentru înlăturarea părului nedorit!
Epilarea cu zahăr este o tehnică originară din Orientul Mijlociu care permite smulgerea părului şi gomajul pielii în acelaşi timp.

Marire Buze

Un plus de frumuseţe pentru buzele tale: mărire buze cu acid hialuronic la Onlinestetic.
Produsul folosit în cadrul clinicii noastre îţi aduce zâmbetul pe buze la propriu! Îmbunătăţirea conturului buzelor, definirea lor, mărirea volumului pentru a asigura o simetrie estetică a buzelor, tratarea ridurilor de expresie şi a cutelor din jurul buzelor sunt doar câteva dintre minunile pe care Onlinestetic le poate face pentru o zonă atât de sensibilă precum cea a gurii.

Posted in Clinica OnLinEstetic by MedicalOnGroup