Cauta
Cautare

Tratament Hemoroizi – diverse metode existente

Tratament Hemoroizi – diverse metode existente
28 august 2015

Tratamentele pentru hemoroizi au existat din cele mai vechi timpuri, aceasta afectiune fiind una foarte veche si foarte studiata de catre specialisti.

Exista tratamente adevarate pentru hemoroizi? Au efectul dorit? Se poate si fara operatia chirurgicala clasica?

Daca esti una dintre acele persoane care isi pun des aceasta intrebare, ei bine, afla ca hemoroizii se pot trata cu usurinta, si ca exista o multitudine de tratamente pentru hemoroizi pe care le poti incerca. Daca aceasta intrebare te framanta, probabil ca pana acum ai fost dezamagit de cateva tratamente pentru hemoroizi recomandate de specialisti sau de catre prieteni ai caror prieteni s-au „vindecat” cu ajutorul lor. Acest lucru nu denota decat faptul ca toate acele tratamente pentru hemoroizi au fost unele gresite, inventate sau aplicate gresit, si ca acestea nu au contribuit cu nimic la vindecarea hemoroizilor, si chiar poate au dus la agravarea acestei afectiuni.
Daca aceasta este situatia in care te afli, atunci trebuie sa te informezi cat mai bine, deoarece te va ajuta sa rezolvi problema cu hemoroizii si sa scapi de toate acele sentimente negative cauzate de aceasta afectiune, sa nu te mai simti stanjenit in preajma cunoscutilor, sa nu-ti mai fie rusine cu propriul corp si sa nu te mai izolezi din cauza hemoroizilor.

Clinica Proctoline este prima Clinica din Romania specializata in tratamentul ambulatoriu pentru HEMOROIZI si FISURI ANALE fara operatie si fara internare. Clinica Proctoline a fost deschisa in Romania in urma cu 20 ani si, de atunci, au fost tratati în clincile noastre peste 110.000 de pacienti. Din octombire 2015 Clinica Proctoline face parte din Medical On Group

TRATAMENTUL PROCTOLINE Se desfasoara fara internarea pacientului. Acesta nu este scos din sfera preocuparilor sale iar absenta anesteziei, elimina o serie de complicatii anestezico-chirurgicale posibile. Nu exista durere posterapeutica iar rezultatele sunt de lunga durata postinterventie.

Ca si in cazul oricarei afectiuni, cel mai bun tratament pentru hemoroizi este prevenirea. Pentru cei mai multi oameni, prevenirea pentru hemoroizi este sinonima cu prevenirea scaunelor tari. Scaunele tari duc la depunerea unui efort prea mare pentru eliminarea lor, iar acest efort suplimentar duce la hemoroizi. Scaunele tari agreseaza acei hemoroizi deja existenti facandu-i sa sangereze. Depunerea unui astfel de efort in mod constant fara nici o modificare în comportament, dieta şi modul dumneavoastra de viata va duce la aparitia hemoroizilor. Constipatia este de asemenea un motiv pentru aparitia hemoroizilor, iar aceasta poate fi tratata de catre medicul proctolog prin aceleasi masuri exprimate mai sus. Asadar, daca nu doriti sa suferiti o operaţie pentru hemoroizi, medicul proctolog va da doua sfaturi simple: mancati sanatos si faceti exercitii fizice.

Cand ar trebui să mergem la doctor pentru un diagnostic pentru hemoroizi?

Este posibil ca uneori să simtiti mancarimi si durere. Cu toate acestea, exista si alte afectiuni sau probleme ce tin de zona anala, precum fisurile anale, care au aceleasi simptome ca hemoroizii. Pentru a fi siguri ca in cazul dumneavoastra este vorba de hemoroizi, ar trebui să mergeti la doctor. Nu incercati să tratati ceva de care credeti că suferiti, cand este posibil să fie vorba de altceva, poate mai serios. Hemoroizii interni necesita, de asemenea, opinia unui medic. In acest caz, hemoroizii pot fi usor diagnosticati daca pot fi localizati, cum se intampla in cazul hemoroizilor interni care prolabeaza prin anus sau care cauzeaza sangerari rectale. Desi poate fi o experienta stanjenitoare, este mai bine ca un medic calificat să va puna un diagnostic corect si implicit sa va recomande tratamentul cel mai eficient pentru cazul dumneavoastra.

Clinica Proctoline este pionierul tratamentelor afectiunilor anorectale fara operatie, experienta noastra insumand peste 20 ani în Romania şi 30 de ani in lume.

Posted in Clinica Proctoline by MedicalOnGroup