Cauta
Cautare

Despre Varice si Vene Inestetice

Despre Varice si Vene Inestetice
13 aprilie 2017

Apariţia varicelor se manifestă prin disconfortul resimţit la nivelul gambelor, senzaţia de greutate, arsură şi picioarele umflate.

Cauze Varice

“Vinovata” pentru aparitia varicelor este elasticitatea scazuta a vaselor de sange. Femeile au mai multe sanse sa faca varice decat barbatii, cauza fiind variatiile hormonale care apar in diferitele etape ale vietii. Sarcina si obezitatea sunt doi factori principali care determina aparitia varicelor la femei. Se pare ca femeile care nu au fost insarcinate si si-au ingrijit silueta fac mai rar varice.

Unii oameni nu au simptome, dar aspectul venelor este inestetic. Daca apar simptome, acestea pot include: oboseala, senzatie de arsura, furnicaturi sau greutate in picioare, mancarime in jurul venei.
Pacientii mai pot resimti picioarele umflate si crampe musculare sau dureri la nivelul picioarelor.

Chiar daca aceste simptome nu sunt extrem de deranjante, este de dorit sa ne prezentam la medic, dat fiind ca stadiile incipiente ale bolii varicoase pot beneficia de tratamente mai putin agresive si ambulatorii.

Tratament Varice

Metodele de tratament varice sunt stabilite de catre medic. Fiecare metoda de tratament pentru varice are indicatiile sale. Metodele nechirurgicale sunt scleroterapia, compresiunea elastic externa si tratamentul medicamentos.
Un tratament modern si complet, noninvaziv, pentru afectiunile varicoase, cuprinde o combinatie intre metodele enumerate mai sus (scleropatia, compresia elastica aexterna si tratamentul medicamentos).

Clinia Varicoline din cadrul Medical On Group Romania este specializata exclusiv in tratamentul afectiunilor varicoase (varice, vene inestetice, etc), fara operatie si fara internare. Programarile se pot efectua telefonic pentru oricare dintre filialele noastre (Bucuresti, CONSTANTA, Brasov, iasi, Piatra Neamt, Tulcea, Vaslui si Ramincu Valcea), sau folosind aplicatia programare online de pe site-ul varicoline.ro.

Posted in Clinica Varicoline - varice by MedicalOnGroup