O călătorie de o mie de mile incepe cu un pas mic

Domeniul medical a fost considerat întotdeauna o provocare, este un domeniu greu de abordat si exista o competitie puternica. Este nevoie de o idee strategică, de carisma fondatorului, și foarte important – perseverenta, încrederea în succes și in serviciile medicale pe care le putem aduce..

Astăzi, după mai mult de 25 de ani de la deschiderea primei clinici, se poate spune cu încredere că ideea înființării unei corporatii internationale de catre domnul Boris Wiseman a fost corecta și bine gândita.

Prima clinica – primul succes

Istoria celei mai mari rețele de clinici medicale private, Medical On Group, din lume, a început în 1987 într-un mic oraș din sudul Israelului. Totul a plecat de la ideea că există o soluție pentru „problemele de dinamica sexuala masculina”, primul tratament a plecat de la un management strategic al afectiunii și a dat rezultate foarte bune.

Prima clinica medicala a avut o singura specializare – tratamentul disfuncției sexuale la barbati. Discretia completă pentru clienți la pachet cu un tratament de înaltă performanță a generat un număr tot mai mare de pacienți. După câțiva ani, numărul de clinici unde specialistii urologi israeliene au ajutat oamenii să se întoarcă la o viață normală, a ajuns la 11, iar compania a devenit lider în segmentul său în Israel.

Succesul la nivel internațional

Odata cu creșterea cererii de servicii de sanatate, oferite la clinicile din Israel, a devenit necesară extinderea acoperirii geografice a retelei de clinici: în anii 1990. în diferite țări ale lumii, au fost deschise zeci de filiale care au format o rețea internațională de clinici ce se intinde pe patru continente: Europa, Asia, Australia si America de Sud.

Medical On Group a devenit prima companie din lume care practica tehnici medicale sigure pentru restabilirea potenței masculine. Acest lucru se întâmpla într-un moment când nimeni nu îndrăznea să vorbească pe un astfel de subiect delicat. Compania a fost capabila sa creeze propria nișă pe piața furnizorilor de servicii medicale si de a oferi terapi unice cu un rezultat garantat.

În prezent, compania cuprinde mai mult de 50 de clinici, a căror extindere geografica este foarte larga. Lista de activitate a companiei s-a îmbunătățit semnificativ. Astăzi putem spune cu certitudine că Medical On Group este recunoscuat ca un lider, nu numai în domeniul de urologie, dar, de asemenea, în domenii precum Proctologie (tratamentul fisurilor anale si hemoroizi, fara durere si interventii chirurgicale), Ginecologie, Dermatologie (tratament psoriazis fără utilizarea de hormoni și imunosupresoare ), Flebologie.

Prima Clinica din Romania a fost deschisa in anul 1996 la Bucuresti

Astazi in Romania sunt 14 clinici: Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara, Craiova, Iasi, Oradea, Targu Mures, Sibiu, Baia Mare, Piatra Nemat, Tulcea, Vaslui, Ramnicu Valcea.

Din octombrie 2015, filialele din Romania de clinici medicale se numesc Medical On Group.

Planurile de dezvoltare

La nivel mondial, medicina privată evolueaza din ce in ce mai rapid si este mult mai flexibila la inovație, iar inovația face parte din planurile noastre – dezvoltarea de noi specializari medicale este destinata să servească drept obiectivul nostru principal – de a imbunatati starea de sanatate a pacientilor nostri, si de a spori calitatea și confortul vieții.

Curând Medical On Group sărbătorește 28 de ani. Datele sunt mai mult simbolice, importanta este semnificația practică. Dar ne dau un motiv pentru a reflecta asupra trecutului, a evalua prezentul și sa ne gândim la viitor.

Am construit o bază solidă. Noi percepem, uneori cu dificultate, cum se fac afaceri cu succes în diferite țări, diferite mentalitati, diferite condiții economice. Am învățat foarte multe și avem oportunități excelente de dezvoltare.

Noi credem in viitorul nostru, in noi realizări, stabilitate și încredere în viitor, pentru noi toți – pentru pacientii nostri, partenerii nostri si întreaga echipă Medical On Group.

DESPRE NOI

Prima Clinica din Romania a fost deschisa in anul 1996 la Bucuresti. Din octombrie 2015, clinicile medicale din Romania se numesc Medical On Group