Un pas mic este începutul unei călătorii lungi 

Domeniul medical este plin de provocări, dificultăți și concurență. Pentru a reuși în acest domeniu, este nevoie de o viziune strategică, de carisma fondatorului și, mai ales, de perseverență, încredere și calitate în serviciile oferite

Astăzi putem spune cu certitudine că Medical On Group este recunoscut ca un lider, nu numai în domeniul urologiei, dar și în domenii precum Proctologia (tratamentul fără durere și fără operație al fisurilor anale și hemoroizilor), Ginecologia, Dermatologia (tratamentul psoriazisului fără hormoni și imunosupresoare), Flebologia. 

Prima clinică din România a fost deschisă în 1996 la București 

Astăzi în România sunt 14 clinici: București, Constanța, Brașov, Timișoara, Craiova, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Baia Mare, Piatra Neamț, Tulcea, Vaslui, Râmnicu Vâlcea. 

Din octombrie 2015, clinicile medicale din România se numesc Medical On Group. 

Planurile de dezvoltare 

La nivel mondial, medicina privată evoluează din ce în ce mai rapid și este mai receptivă la inovație, iar inovația face parte din planurile noastre – dezvoltarea de noi specializări medicale este scopul nostru principal – de a îmbunătăți starea de sănătate a pacienților noștri și de a crește calitatea și confortul vieții. 

Curând Medical On Group va împlini 27 de ani în România. Datele sunt doar simbolice, importantă este semnificația practică. Dar ne oferă o ocazie să ne uităm la trecut, să evaluăm prezentul și să ne gândim la viitor. 

Am construit o fundație solidă. Am învățat, uneori cu greutate, cum să facem afaceri de succes în diferite țări, cu diferite mentalități, cu diferite condiții economice. Avem oportunități excelente de dezvoltare. 

Credem în viitorul nostru, în noi realizări, stabilitate și încredere în viitor, pentru noi toți – pentru pacienții noștri, partenerii noștri și angajații noștri.