Multi barbati se mandresc cu abilitatile lor sexuale. Totusi, exista o varietate de factori fizici care pot interveni negativ in obtinerea unei erectii ferme si tari . Atunci cand acest lucru se intampla apar efecte psihologice precum anxietatea, jena, deprimarea. Disfunctiile erectile sunt afectiuni fizice si nu ar trebui sa cauzeze durere psihologica. Din fericire, este posibila depasirea acestor efecte si concentrarea asupra tratarii si rezolvarii problemei, in locul ascunderii acesteia.

Pasul 1 – Incepeti cu analize medicale

Vizita la medicul specialist si obtinerea unui diagnostic corect pentru a afla cauza care sta la baza problemelor de dinamica sexuala. Potrivit medicilor din Clinica On pot exista mai multe cauze de natura fizica pentru disfunctie erectila. Acestea includ diabetul, afectiunile cardiace, si probleme ale tractului urinar inferior, interventii chirurgicale. Daca barbatul este constient de faptul ca exista o cauza medicala, aceasta il poate ajuta sa se detaseze de efectele psihologice pe care le poate induce o problema cum ar fi o disfunctie erectila.

Pasul 2 – Disfunctia erectila este o afectiune fizica

Acceptarea faptului ca disfucntiile erectile sunt afectiuni de natura fizica si nu un esec al barbatului. Reamintiti-va ca au o cauza fizica, ca oricare alte afectiuni medicale.

Pasul 3 – Nu puneti presiune, nu va ajuta in viata sexuala

Nu va simtiti presati in timpul actului sexual. Chiar si atunci cand stiti ca exista o cazua fizica, daca va veti supune unei presiuni psihice veti inrautati problema. Acceptati faptul ca exista o problema si lasati la o parte grija si stresul.

Pasul 4 – Discuta cu partenera despre disfunctiile erectile

Bazeaza-te pe ajutorul partenerei. In loc sa-ti ascunzi problema discuta cu ea despre aceasta si despre cauzele care stau la baza disfunctiei erectile. Nu trebuie sa iti fie rusine, vorbeste cu ea in mod deschis, direct si cinstit. Explica-i faptul ca este o afectiune fizica ca oricare alta problema medicala si cere-i intelegerea si sprijinul.

Pasul 5 – Tratament Disfunctie Erectila

Discuta cu medical tau despre tratamentele existente, care iti pot face erectia mai ferma si care pot mari durata actului sexual. De altfel, este ca si cum te-ai trata pentru orice alta afectiune medicala, iar disfunctia erectila nu este cu nimic diferita. Tratamentul adecvat poate ameliora disfucntia erectila si iti poate imbunatati viata sexuala.

Produsele percum viagra reprezinta o solutie temporara, multi dintre barbati insa prefera sa nu o utilizeze, fiind constienti de faptul ca exista posibilitatea de a aparea efecte secundare grave. De asemena are un efect limitat in sensul ca va imbunatateste activitatea doar atuci cand administrati pilula respectiva. Prin urmare, aceste medicamente urmaresc efectul afectiunilor dar nu trateaza cauza, ceea ce insemana ca efectul pilulelor este foarte limitat.

De asemenea este contraindicat sa va administrati tot felul de produse naturiste sau suplimente alimentare, fara indicatia medicului specialist (detalii aici). Tratametul dupa ureche nu este o solutie ci este o mare risipa de timp si de bani. Aceste incercari de tratament pot avea efecte grave asupra sanatatii Dumneavoastra.
In primul rand, trebuie sa incepeti cu analize medicale amanuntite in urma carora veti avea un diagnostic. In functie de acest diagnostic medicul specialist va stabileste un tratament adegvat pentru Dumneavoastra. Dupa cum puteti observa, disfucntiile erectile sunt tratate ca orice alte afectiuni medicale si nu difera cu nimic fata de acestea in ce priveste abordarea si stabilirea tratamentului.