Care este tipologia pacientilor care se adreseaza Clinicii On si daca adresabilitatea este pe masura reprezentarii generale a acestor disfunctii sexuale masculine?

Acest domeniu este considerat unul tabu si din aceasta cauza exista o retinere destul de mare pentru adresarea la medic pentru disfunctii sexuale masculine.

In general barbatii nu vin relaxati la medic, dar cand vorbim despre disfunctii sexuale inhibitia provocata de actul medical este ceva mai puternica, pentru ca acest gen de probleme se apropie foarte mult de egoul persoanei, de stima de sine. Foarte multi barbat asociaza o oarecare disfunctie sexuala care de altfel, ar putea avea o cauza simpla, identificabila si rapid remediabila, o asociaza cu stima de sine, statutul lor social si de foarte multe ori numai gandul ca cineva ar putea sa afle despre aceste probelme ascunse poate fi ucigator. Genul acesta de domeniu medical poate fi privit si ca o posibilitate de optimizare si de informare (detalii aici).

Cu toate ca multi oameni considera ca actul sexual este de natura reflexa, nu este chiar asa. Numai o parte din ce se intampla in timpul actului sexual este reflex, restul sunt lucruri elaborate, invatate, obiceiurile neplacute pot fi inlaturate, performantele pot fi crescute.

Nu ne adresam neaparat doctorului pentru ca avem o afectiune, putem sa facem acest lucru cu scopul de a ne imbunatatii viata sexuala.

Factorii de risc cardiovasculari actioneaza si asupra vaselor de sange ale penisului si pot provoca disfunctii sexuale masculine.

Acestia pot fi factori de natura pur medicala, se trateaza medicamentos dar pot fi si factori de natura psihologica, care pot fi remediati usor.