Hemoroizii si fisura anala sunt doua probleme dureroase si apasatoare. Din cauza aceasta sufera aproape jumatate din populatia adulta. O parte foarte mare din suferinzi care nu reusesc sa rezolve aceste probleme prin tratament conventional, sunt indrumati spre operatia chirurgicala,  de care se tem foarte multi.

Ei se tem de anestezie, de durerea la  defecare postoperatorie, se tem de suferinta din timpul internarii si de lipsa indelungata de la locul de munca (detalii aici).

Se ridica problema: Operatia este obligatorie in cazul bolii hemoroidale si fisurilor  anale ?

Se poate afirma ca : NU!
La “Proctoline” – retea de clinici care sunt specializate in rezolvarea problemelor de hemoroizi si fisurilor anale fara operatie – dovedim zi de zi ca tratamentele facute de specialistii nostri si utilizarea echipamentelor moderne, inlatura operatiile chirurgicale in majoritatea cazurilor.

Hemoroizi? Rezolvarea este fara operatie!

Tot mai multi oameni inteleg ca pentru a incepe tratarea unei probleme medicale, trebuie sa ne adresam la un medic specialist. Pentru afectiunile rectale este recomandat sfatul unui doctor proctolog. Unii dintre cei mai buni specialisti proctologi se gasesc la “PROCTOLINE” si aceasta datorita faptului ca reteaua de clinici “PROCTOLINE” este specializata pe un singur domeniu – proctologia – adica rezolvarea acestor afectiuni ale canalului anal, indeosebi hemoroizi si fisuri anale, dar si alte suferinte ale acestei regiuni.
Datorita popularizarii acestor metode si a cresterii preocuparii pentru sanatate a populatiei, foarte multi dintre cei care vin pentru tratament in cadrul clinicilor “PROCTOLINE” , vin in stadiile incipiente ale bolii si este foarte bine, ei scutind suferinta de prisos si problemele lor se rezolva usor si in scurt timp.
E bine de mentionat ca nu orice durere sau hemoragie in regiunea anusului dovedeste ca sunt probleme de hemoroizi si fisuri anale; uneori suntem martori la tumori maligne, care trebuie imediat tratate.

Tergiversarea tratamentului pentru hemoroizi sau fisuri anale poate conduce la constituirea unor sechele practic infirmizante, greu sau imposibil de tratat.
Deci nu lasati aceste probleme sa devina o obsesie : Adresati-va la PROCTOLINE .