Multi barbati se mandresc cu abilitatile lor sexuale. Totusi, exista o varietate de factori fizici care pot interveni negativ in obtinerea unei erectii ferme si tari. Atunci cand acest lucru se intampla apar efecte psihologice precum anxietatea, jena, deprimarea. Erectiile slabe reprezinta o afectiune fizica si nu ar trebui sa cauzeze durere psihologica. Din fericire, este posibila depasirea acestor efecte si concentrarea asupra tratarii si rezolvarii problemei, in locul ascunderii acesteia.

Primul pas – vizita la medic

Vizita la un medic si obtinerea unui diagnostic pentru a afla cauza pentru o erectie slaba. Potrivit Mayo Clinic pot exista mai multe cauze ale erectiilor slabe. Acestea includ diabetul, afectiunile cardiace, si probleme ale tractului urinar inferior. Daca barbatul este constient de faptul ca exista o cauza medicala, aceasta il poate ajuta sa se detaseze de efectele psihologice pe care le poate induce o erectie slaba.

Erectia slaba este o afectiune fizica

Acceptarea faptului ca erectiile slabe sunt o afectiune fizica, si nu un esec al barbatului. Reamintiti-va ca au o cauza fizica, ca oricare alte afectiuni medicale.

Inlatura stresul si presiunea psihica

Nu va simtiti presati in timpul actului sexual. Chiar si atunci cand stiti ca exista o cazua fizica pentru erectia slaba, daca va veti supune unei presiuni psihice veti inrautati problema. Acceptati faptul ca exista o problema si lasati la o parte grija si stresul.

Discuta cu partenera

Bazeaza-te pe ajutorul partenerei tale. In loc sa-ti ascunzi problema discuta cu ea despre aceasta si despre cauzele care stau la baza ei. Nu trebuie sa iti fie rusine, vorbeste cu ea in mod deschis, direct si cinstit. Explica-i faptul ca erectia slaba este o afectiune fizica ca oricare alta problema medicala si cere-i intelegerea si sprijinul.

Tratament erectie slaba

Discuta cu medical tau despre tratamentele existente, cum ar fi medicamentele orale care iti pot face erectia mai ferma si care pot mari durata actului sexual. De altfel, te-ai trata pentru orice alta afectiune medicala, iar erectia slaba nu este cu nimic diferita. Tratamentul adecvat poate ameliora erectiile slabe si iti poate imbunatati viata sexuala.

Clinica On este prima clinica din Romania specializata in tratamentul disfunctiilor sexuale masculine. Aici vei intalni medici specializati in clinile noastre din toata lumea si vei beneficia de discretie maxima (detalii aici).
Cel mai important lucru, noi tratam cauza problemei si tratamentele dau un randament bun pentru o periada lunga de timp.