Medical On Group a fost prima companie din lume care a aplicat tehnici medicale sigure pentru restabilirea potenței masculine. Acest lucru s-a întâmplat într-o perioadă când nimeni nu vorbea despre un astfel de subiect sensibil. Compania a reușit să își creeze propria nișă pe piața furnizorilor de servicii medicale și să ofere terapii unice cu rezultat garantat. 

În prezent, Medical On Group are peste 100 de clinici, cu o acoperire geografică foarte largă în întreaga lume. Lista de activități s-a îmbunătățit semnificativ. Astăzi putem spune cu certitudine că Medical On Group este recunoscut ca un lider, nu numai în domeniul urologiei, dar și în domenii precum Proctologia (tratamentul fără durere și fără operație al fisurilor anale și hemoroizilor), Ginecologia, Dermatologia (tratamentul psoriazisului fără hormoni și imunosupresoare), Flebologia, etc.

Prima clinică din România a fost deschisă în 1996 la București 
Astăzi în România sunt 14 clinici: București, Constanța, Brașov, Timișoara, Craiova, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu, Baia Mare, Piatra Neamț, Tulcea, Vaslui, Râmnicu Vâlcea. 

Din octombrie 2015, clinicile medicale din România se numesc Medical On Group.