PROGRAM DE LUCRU:

Luni – Vineri: 08.00 – 19.00
Sambata : inchis
Duminica: inchis

Plata se poate face numerar sau card bancar!

ADRESA: Iasi, Str. Sf. Lazar, Nr. 50

Medical On Group Iasi reuneste Clinica Proctoline (tratament hemoroizi si fisuri anale), Clinica ON (tratament impotenta, ejaculare precoce, erectie slaba), Clinica Varicoline (tratament varice, ulcer varicos, vene inestetice, plagi cronice, rani diabetice), Clinica Psoremiss (tratament psoriazis fara corticoizi), Clinica Onlinestetic (tratamente chirurgie estetica).

Medical On Group este o reţea internaţională de clinici cu peste 100 de filiale în numeroase ţări din întreaga lume. Medical On Group este considerată acum cea mai mare reţea de clinici private din lume, cu peste 1.700.000 de pacienţi.
În România, Medical On Group a ajuns în 2015 să numere 14 filiale în cele mai importante oraşe din ţară. În Iași activitatea medicală a început în anul 1997, iar în 2011 am deschis un punct de lucru şi în Vaslui (unde activează, prin rotaţie, medicii ieșeni).

Clinica Medicală PROCTOLiNE
Obiective:
Tratamentul ambulator al bolii hemoroidale,  fisură anală, fistule perianale subseroase și alte afecțiuni ano-rectale.
Tratamentul hemoroidal: ligaturi cu benzi elastice şi iradiere cu infraroşu.
Tratamentul fisurii anale: topice locale de uz intern,  radiofrecvenţă.
În cadrul tratamentului şi în funcție de pachetul ales, pacientul beneficiază inclusiv de colonoscopie, rectosigmoidoscopie şi ecografie.

Echipa de specialişti:
Dr. Mihai Ceobanu, medic primar chirurgie generală.
Dr. Răzvan Tiutiuca, medic primar chirurgie generală.
Dr. Marius Hînganu, medic specialist chirurgie generală, sef de lucrari la UMF Iasi. Competențe colonoscopie și ecografie.

Clinica Medicală VARICOLiNE
Tratamentul complex al bolii varicoase se bazează pe diagnostic riguros, completat de eco-doppler venos efectuat în Clinica Varicoline.

Metoda de tratament ambulatoriu este cea a scleroterapiei sau terapia laser, în funcţie de indicaţie. Tratarea plăgilor trofice, atât cele cauzate de insuficiența venoasă cronică cât şi de arteriopatii de diverse etiologii, se face cu ajutorul pansamentelor active, care s-au dovedit extrem de eficiente.

Echipa de specialişti:
Dr. Mihai Ceobanu, medic primar chirurgie generală.
Dr. Razvan Tiutiuca, medic primar chirurgie generală.
Dr. Marius Hînganu, medic specialist chirurgie generală, sef lucrari la UMF Iasi. Competențe colonoscopie și ecografie.

Clinica Medicală ON
Puţină lume cunoaşte faptul că On Clinic este pionierul tratamentelor pentru disfuncţie sexuala masculina, în lume.
Clinica dispune de o bază proprie de tratamente, cu aplicare numai prin prescripţie medicală făcută de către specialiştii noştri. Pe lângă tratarea disfuncţiilor sexuale, medicii urologi oferă şi consulaţii de urologie iar în ultimii trei ani şi serviciul de „ecografie generală”.

Echipa de specialişti:
Dr. Mihai Ceobanu, medic specialist urolog.
Dr. Moldovan Grigore Florin, medic primar medicina de familie cu competenta in ultrasonografie generala

Clinica Medicală PSOREMiSS
Tratament inovator pentru psoriazis, fără cortizon, unic în România. Rata de succes este de peste 90% din cazuri şi fără reacţii adverse. În plus vă oferim tratamente pentru acnee, urticarii, alergodermii, dermatită atipică, boli parazitare, boli date de ciuperci.

Echipa de specialişti:
Paula Toader, medic primar dermatolog, doctor in medicina

Clinica Medicală ONLiNESTETIC
Oferă tehnici moderne de tratament, între care cele mai eficiente sunt injecţiie cu toxină botulinică, umplerea ridurilor, remodelare facială şi augmentare buze cu acid hialuronic. În plus, se efectuează epilare cu zahăr, o tehnică medicală cu avantaje bio, prin faptul că este hipoalergenică și nu creează foliculită, se utilizează doar substanțe naturale și nu este fierbinte.

Echipa de specialişti:
Paula Toader, medic primar dermatolog, doctor in medicina