PROGRAM DE LUCRU:

Luni – Vineri: 08.00 – 16.00
Sambata – Duminica: inchis

Plata se poate face numerar sau card bancar!  ADRESA: Piatra Neamt, Str. Lamaitei, Nr. 22

  Medical On Group este o reţea internaţională de clinici cu peste 100 de filiale in numeroase ţări din întreaga lume. Medical On Group este considerată acum cea mai mare reţea de clinici private din lume, cu peste 1.700.000 de pacienţi.

  Medical On Group Piatra Neamt reuneste Clinica Proctoline (tratament hemoroizi si fisuri anale), Clinica ON (tratament impotenta, ejaculare precoce, erectie slaba), Clinica Varicoline (tratament varice, ulcer varicos, vene inestetice, plagi cronice, rani diabetice), Clinica Psoremiss (tratament psoriazis fara corticoizi si consultatii dermatologice)

  Clinica PROCTOLiNE – a introdus in Romania tratamentul afectiunilor anorectale prin metode nonchirurgicale fiind un pionier in domeniul proctologiei.
  In Piatra Neamt clinica a fost deschisa in 2008, pacientii beneficiind de cele mai moderne tratamente, fara sa treaca printr-o operatie chirurgicala dureroasa, fara anestezie totala si fara internare.
  Obiective:
  – Servicii medicale de specialitate in tratamentul prin metode ultramoderne a afectiunilor ano-rectale : hemoroizi, fisuri anale, tromboza hemoroidala, condiloame, polipi anali, marisca hemoroidala, fistula perianala .

  Echipa de specialisti:

  Dr. Popa Eduard Mihai – Medic Primar Chirurgie Generala

  TEL: 0233 227 750

  0731 993 928

  Clinica ON – puţină lume cunoaşte faptul că On Clinic este pionierul tratării disfuncţiei sexuale masculine în lume. Clinica dispune de o bază proprie de tratamente, distribuite numai pe bază de prescripţie medicală data de către specialiştii noştri.
  Cu peste 26 de ani de experienta in Romania si un institut de cercetare medicala performant, clinica ofera pacientilor tratamente personalizate , confidentialitate, respect, seriozitate si profesionalism.

  Obiective:
  Tratament medical eficient, cu rezultate benefice pentru o lunga perioada de timp, supraveghere si consiliere medicala ;
  Afectiuni tratate : impotenta, ejaculare precoce, tulburari de dinamica sexuala ;
  Consultatii de urologie.

  Echipa de specialisti:

  Dr. Burculet Iulian – Medic Primar Medicina de Familie

  TEL: 0233 227 750
  0731 993 928

  Clinica VARICOLiNE – Tratamentul complex al bolii varicoase se bazează pe diagnostic riguros, bazat pe analize medicale amanuntite.
  Tratarea plăgilor trofice, atât cauzate de insuficienta venoasă cronică cât şi de arteriopatii de diverse etiologii, se face cu ajutorul pansamentelor active, care s-au dovedit extrem de eficiente.

  Obiective :
  Tratamentul afectiunilor varicoase :varice, vene inestetice
  Tratamentul ranilor cronice : plagi deschise, rani care nu se inchid din cauza diabetului sau a altor afectiuni, cangrene, etc.

  Echipa de specialisti:

  Dr. Voicu Bianca – Medic Specialist Chirurgie Vasculara

  TEL: 0233 227 750
  0731 993 928

  Clinica PSOREMiSS – este clinica de dermatologie a institutului Medical On Group. Specificul acesteia este tratarea psoriazisului ,cea mai grava afectiune dermatologica cronica, fara corticoizii cu efect devastator asupra organismului.
  Obiective :
  – Tratament inovator pentru psoriazis, fără cortizon, unic în România. Rata de succes este de peste 90% din cazuri si fara reacţii adverse.
  Consultatii de dermatologie.

  Echipa de specialisti:

  TEL: 0233 227 750
  0731 993 928

  MICA CHIRURGIE : chisturi sebacee, negi, abcese cutanate, lipoame, veruci palmare sau plantare, unghii incarnate, hematoame, clavus, tumorete cutanate.

  Echipa de specialisti:

  Dr. Popa Eduard Mihai – Medic Primar Chirurgie Generala

  TEL: 0233 227 750
  0731 993 928