Vineri, 15 februarie, a avut loc deschiderea oficiala a noii clinici Medical On Group Targu Mures. Clinica va sta la dispozitie pentru servicii medicale de specialitate precum consultatii si tratamentul afectiunilor anorectale, disfunctii sexuale masculine, tratament pentru plagi cronice, ulcer varicos, ranid diabetice, tratament psoriazis si consultatii dermatologice
Clinica este pozitionata ultracentral (Str. Revolutiei, Nr. 8 ), dotata cu sali de asteptare moderne unde puteti rasfoii presa sau puteti urmarii programele tv, beneficiind de cea mai deplina discretie si veti fi tratat cu maxim respect.

Medical On Group, reteaua internationala cu 14 clinici medicale in Romania si peste 100 de clinci in lume, se va extinde in 2019 cu patru clinci noi:
Anul acesta, am inaugurat deja noul sediu de la Targu Mures, acesta fiind cea mai recenta clinica deschisa pentru pacientii nostri. Pentru 2018, avem deja toate detaliile pregatite pentru a lansa noi clinici medicale in Bucuresti si in tara. Ne dorim sa crestem si sa ne dezvoltam astfel incat sa putem oferi serviciile noastre in cat mai multe orase din Romania.
Medical On Group are in plan sa ajunga la 18 clinici in urmatorul an, iar in primul trimestru se va extinde activitatea in Bucuresti, dupa care va urma largirea activitiatii clincilor noastre prin introducerea a trei domenii noi de analiza si tratament prin metode revolutionare, complet noi pentru Romania” a mentionat CEO-ul Medical On Group Romania, Domnul Mose Rachmuth.