Pentru o programare ne puteți apela oricând la telefon: 0213017686 / 0730399282 / 0728107111  Plasma bogată în trombocite (PRP) este un tratament medical care implică recoltarea unei cantități mici de sânge de la o persoană, procesarea acesteia pentru a extrage plasma bogată în trombocite și apoi injectarea acesteia înapoi în organism la locul de tratament. PRP conține o concentrație mare de factori de creștere și alte substanțe care pot promova vindecarea și regenerarea țesuturilor.

  Este folosit în mod obișnuit în diferite domenii medicale, de la întinerirea pielii și căderea părului, tratamentul leziunilor cutanate cronice de tipul ulcerelor varicoase, în tratamentul arsurilor până la domenii precum ortopedie, medicina sportivă, pentru afecțiuni precum dureri articulare, leziuni ale tendonului, stomatologie, dar și în ginecologie.

  În estetică vă recomandăm terapia cu plasma bogată în trombocite pentru:

  Această terapie se adresează atât persoanelor tinere care vor să prevină efectele îmbătrânirii pielii, cât și celor mature, care vor să reducă aceste efecte. Plasma conține o cantitate mare de trombocite care au un efect benefic asupra pielii, stimulând producția de colagen și contribuind la repararea și regenerarea acesteia în mod natural. Practic, acest proces încetinește îmbătrânirea și ajută organismul să facă față agresiunilor externe care pot deteriora epiderma.

  Înainte de începerea terapiei se va efectua de către medicul specialist o anamneză pentru a se asigura că starea de sănătate a pacientului este bună și îi permite o astfel de procedură, fără riscuri.

  Afecțiunile care reprezintă contraindicațîi la acest tratament: trombocitopenia, fibrinogenul scăzut, instabilitatea hemodinamică, sepsis, infecțiile acute sau cronice, patologiile cronice ale ficatului, tratamentele cu anti-coagulante, status epileptic, neoplasm. Totodată tratamentul este contraindicat în stare de ebrietate, boli psihice, postchimioterapie.