Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, decretele de decorare a unor personalitati din domeniul medical si al cercetarii (detalii).

De asemenea, in cadrul acesteti ceremonii, presedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Cavaler domului prof. univ. dr. Silviu Constantinoiu, directorul Centrului de Excelenta in Chirurgia Esofagiana si coordonatorul medical al Medical On Group Romania.

„Sunteti personalitati ale caror exemple pozitive de implicare si profesionalism merita din plin promovate. Ca lideri ai unor structuri reprezentative pentru diversele categorii din sistemul medical, dar si in virtutea expertizei deosebite pe care o detineti, va indemn asadar sa contribuiti cu aceeasi determinare la construirea acelui sistem medical de care Romania Centenarului are atata nevoie”, a mai declarat seful statului.

Sunem mandrii si ne simtim onorati sa lucram alaturi de domnul Prof. Univ Dr. Silviu Constantinoiu care este, de asemena, coordonatorul medical al clinicilor Medical On Group Romania.